Vedonlyöntivihjeet – pelaajan paras ystävä

Vedonlyöntivihjeet – pelaajan paras ystävä

Vedonlyöntivihjeet

Vedonlyöntiin kuuluu olennaisena osana voittaminen sekä häviäminen. Luonnollisesti tarkoitus on pitää vedonlyönti voitollisena, ettei harrastuksesta syntyisi taloudellista murhetta. Vedonlyönti vihjeet ovatkin loistava apu maksimoimaan voitollinen veikkaaminen. Vedonlyöjät ja rahapelien pelaavat ovat aina etsineet keinoja saada varmaa voittoa. Vedonlyönti on hieman erilainen kuin kasinopelien pelaaminen eli pelaaja ei olekaan vain tuurin armoilla. Pelaaja voikin päättää itse mitä hän veikkaa ja millaisella panoksella ja perusteella.

Ilmaiset vedonlyönti vihjeet kannattaa hyödyntää

Vedonlyönti vihjeet tarjoavat otteluun uudenlaisia näkökulmia, sillä ne tuovat läpileikkaavat analyysit otteluista. On syytä tutkia vedonlyöntivihjeitä tarkasti, sillä vihje voi kertoa jotain, mitä itse et ole huomannut. Vedonlyöntivihjeitä laativat pitkän ja vankan kokemuksen omasta lajistaan omaavat henkilöt. Sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia vedonlyöntiyhtiöitä parhaan kertoimen löytämisen toivossa. Voit vain pelata parasta kerrointa ja napata potin kotiin.

Voitollinen veikkaaminen perustuu ylikertoimiin

Vaikka loistava apu omien vetojen odotusarvon parantamiseen ovatkin pitkävetovihjeet, pitää kuitenkin muistaa että vihjeiden antajatkin ovat vain ihmisiä ja urheilussa voi sattua mitä tahansa. Tarvitaan kärsivällisyyttä, kassanhallintaa sekä jyvien akanoista poimimiskykyä, jotta vihjeet voidaan hyödyntää voitollisesti. 

Voitokkaan veikkaamisen taustalla vaikuttavat ylikertoimet. Ylikerroin on siis liian suuri kerroin, joka ei vastaa tapahtuman oikeaa todennäköisyyttä. Näin pelaajalle tarjotaan odotusarvoa, jolloin kerroin muutetaan todennäköisyydeksi ja tuloksen ollessa pienempi kuin tapahtuman todennäköisyys, saadaan ylikerroin. 

Kannattaa pelata monella eri vedonlyöntisivustolla

Pelitili on hyvä luoda monelle eri vedonlyöntisivustolle, sillä näin kohteesta saa irti parhaan odotusarvon. Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä on tarjolla kattava valikoima erilaisia kohteita kaikkiin otteluihin. Vedonlyöntikohteiden määrä on huikea: voit lyödä vetoa yksittäisessä NHL-ottelussa melkein mistä tahansa, kuten vaikkapa kuka onnistuu tekemään seuraavan maalin ja missä ajassa, tekeekö joku tietty pelaaja maalin tai kuinka monta ylivoimamaalia kyseisessä ottelussa tehdään.

Monesti ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat vedonlyöntiin Veikkausta kokonaisvaltaisemman ja monipuolisemman valikoiman kohteita. Vain ulkomaille rekisteröidyiltä vedonlyöntisivustoilta löytyy spesiaalijuttuja, kuten maalin- ja pisteentekijät sekä erikoisvedot. On mahdollista myös suorittaa vedonlyönti ilman tiliä.

Pelikassa on hyvä pitää erillään

Pelikassa on vedonlyöntiin tarkoitetut varat ja ne on syytä pitää muista varoista erillään. Tämä siksi, että tällöin on pienempi vaara että pelaa yli varojensa. Aloituskassa voi olla aluksi pienehkö, mutta summaa voidaan korottaa vähitellen. Näin päästään haluttuun lopputulokseen eli voitolliseen ja kestävään vedonlyöntiin. Vedonlyönnillä rikastuminen on prosessi, ei hetkessä tapahtuva asia.

Kehitä pelikassaasi vähitellen voittaen vetoja maltillisilla panoksilla. Ei siis kannata laittaa koko kassaa yhteen vetokohteeseen kiinni. Näin riskit minimoidaan ja panostus ei aiheuta mahdollisen tappion aiheuttamaa lovea pelikassaan. Vedonlyönti ei ole mikään sprinttikilpailu vaan maratoni. Menestykseen vaaditaankin kärsivällisyyttä ja pitkäjänteistä toimintaa.

Vedonlyönnin erilaiset vetotyypit

  • Yhdistelmät: Samalla vetolapulla on useita kohteita ja veto laitetaan sisään sellaisenaan. Eli mikäli kohteita on yhdellä vetolapulla vähintään kaksi, se luetaan yhdistelmäksi. Yhdistelmän tarkoitus on saada vedolle suurempi kerroin. Mitä enemmän kohteita lapulla on, sitä enemmän voiton todennäköisyys laskee. Yhdistelmät ovat erityisesti viihdepelaajien suosiossa. 
  • Järjestelmät: Järjestelmä on tarkoitettu nostamaan voiton todennäköisyyttä. Niiden avulla saakin paremman todennäköisyyden monen kohteen vetolapun voitolle. Järjestelmä on kalliimpi kuin yhdistelmä, koska siinä on yhdellä vetokupongilla monta vetoa.
  • Singlet: Tämä on kaikkein järkevin vetomuoto, sillä vetovoiton todennäköisyys on kaikkein suurin. Singlet ovat etenkin vedonlyöntiammattilaisten sekä lajiin perehtyneiden suosiossa. On helpompaa pitää yllä seurantaa, kun veto asetetaan yhteen kohteeseen kerrallaan. Singlevetojen yksittäiset voitot ovat pieniä, mutta pitkässä juoksussa voittoa kertyy enemmän.

Vedonlyönti ja verotus

Monesti mietitään, ovatko vedonlyöntivoitot verovapaita? Huoli pois, Euroopan talousalueeseen eli ETA:an kuuluvat kaikki EU-maat sekä Liechtenstein, Islanti ja Norja. Mikäli pelisivusto on rekisteröity tämän alueen sisälle, voitot ovat aina verovapaita. Suomalaisena pelaajana voitkin siis nostaa voittosi pelitililtäsi verovapaasti, kunhan vedonlyöntiyhtiö toimii ETA-alueella. 

Useimpien pelisivustojen toimintaa pyöritetään Maltalta käsin. Totta kai on mahdollista harrastaa vedonlyöntiä ETA:n ulkopuolisen alueen sivustolla. Tosin tällöin pitää huomioida, että näistä voitoista maksetaan verot riippuen mihin maahan kyseinen yhtiö on lisensoitu. Yrityksen rahoitus kannattaa kuitenkin perustaa johonkin muuhun kuin mahdollisiin vedonlyöntivoittoihin.